Din Arad în toată lumea. Trenuleţele de jucărie din România ajung în zeci de ţări

Postat la 25 iulie 2016 1074 afişări

Din Arad în toată lumea. Trenuleţele de jucărie din România ajung în zeci de ţări

Fabrica din Arad a nemţilor de la Modelleisenbahn, unde peste 200 de salariaţi produc trenuleţe de jucărie, a ajuns anul trecut în topul celor mai mari exportatori de pe piaţa din România, pe poziţia 447. Nemţii şi-au făcut astfel loc în top pentru prima dată, potrivit datelor ZF.

Modelleisenbahn, unul dintre cei mai mari producători de tre­nuleţe electrice din lume, a venit acum circa un deceniu în Ro­mânia şi a investit jumătate de milion de euro într-o uni­tate de pro­ducţie care trimite produsele „made in Arad“ în câteva zeci de ţări din toată lumea, potrivit ulti­me­lor date ale ZF.

Compania Modelleisenbahn cu se­diul în Arad a terminat anul trecut cu afaceri de 15,3 mil. lei (3,5 mil. lei), în scădere cu circa 7% com­parativ cu anul an­te­rior. Pro­fitul a rămas însă con­stant la circa jumătate de milion de lei.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.