DIICOT: Rămăşiţele din pădure aparţin altei fete decât Alexandra Măceşanu

Postat la 14 august 2019 75 afişări

Rămăşiţele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu, anunţă DIICOT. Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

DIICOT: Rămăşiţele din pădure aparţin altei fete decât Alexandra Măceşanu

Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a trimis către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) raportul de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele osoase care au fost găsite în liziera de pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost găsite la indicaţia lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămăşiţele Luizei Melencu.

"Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe", anunţă DIICOT, într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
diicot,
padure,
fete,
gasire,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.