Digitalizare la instituţiile statului: Certificatul de atestare privind obligaţiile la Fondul pentru mediu va fi eliberat şi comunicat online

Autor: Alexandru Nanu Postat la 04 septembrie 2020 40 afişări

Digitalizare la instituţiile statului: Certificatul de atestare privind obligaţiile la Fondul pentru mediu va fi eliberat şi comunicat online

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat că, de la începutul lunii septembrie, va elibera electronic Certificatul de atestare privind obligaţiile la Fondul pentru mediu.

Certificatul în format electronic se solicită prin intermediul serviciului "Depunere declaraţii on-line", pus la dispoziţie pe site-ul instituţiei, la adresa https://online.afm.ro/.

“Digitalizarea este o necesitate ce nu mai poate fi amânată, aceasta fiind una din priorităţile mele, ca preşedinte al AFM. Internetul a devenit legătura dintre cetăţeni şi autorităţile publice şi îmi doresc ca instituţia pe care o reprezint să faciliteze accesul la o administraţie publică modernă, care să vină în sprijinul cetăţenilor.”, a declarat preşedintele AFM, Andreea Kohalmi – Szabo.

Certificatul de atestare se va emite în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la data depunerii cererii de eliberare şi este valabil 30 de zile de la data emiterii.

Certificatul de atestare privind obligaţiile la Fondul pentru mediu eliberat online va putea fi consultat pe site-ul AFM timp de 60 de zile de la data emiterii, de către instituţiile abilitate, în baza unui cont de acces deschis la cerere.

Documentul astfel emis este valabil fără semnătura persoanelor împuternicite ale Administraţiei Fondului pentru Mediu şi fără ştampila instituţiei, potrivit legii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finantare,
romani,
accesare,
oficiali,
program,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.