Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a primit la Londra un premiu pentru proiectul Floreasca City

Autor: Ioana Matei Postat la 06 decembrie 2019 211 afişări

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a primit la Londra un premiu pentru proiectul Floreasca City

Proiectul One Floreasca City este primul proiect imobiliar din România deţinător al unui premiu internaţional valoros: cel mai bun proiect internaţional la categoria „dezvoltare rezidenţială sustenabilă”

 Floreasca City, proiect dezvoltat de compania One United Properties, a primit premiul Best International Award in Sustainable Residential Development, în cadrul galei finale International Property Awards 2019-2020. Până în acest moment, niciun alt proiect de real estate din România nu a mai câştigat o astfel de distincţie internaţională de prestigiu, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

În urma celor două sesiuni de jurizare ale International Property Awards 2019-2020, compania One United Properties s-a calificat cu proiectul One Floreasca City la etapa regională a competiţiei, câştigând premiul regional pentru cel mai bun proiect imobiliar din Europa, în categoria „dezvoltare rezidenţială sustenabilă”  - Best in Europe in Sustainable Residential Development Award. În marea finală a premiilor International Property Awards, compania a fost distinsă şi cu premiul pentru cel mai bun proiect internaţional la aceeaşi categorie - Best International in Sustainable Residential Development Award.

„Împreună cu echipa One United Properties am identificat acest proiect, One Floreasca City, ca fiind unul excelent, cu şanse mari de a ajunge departe în această importantă competiţie internaţională. Acest „departe” însă ne-a surprins pe toţi, pentru că, dacă în anii trecuţi au mai fost companii care au ajuns în etape regionale, pe plan internaţional nicio companie românească nu a mai primit acest premiu. Este o premieră fantastică pentru piaţa imobiliară românească şi mă bucur că One United Properties deschide acest drum. Premiul câştigat de One şi un un premiu pentru Bucureşti şi România. Cred că acum începem să învăţăm să facem lucrurile bine, să înţelegem ce înseamnă o evaluare internaţională. Cu acest premiu, One United Properties ridică foarte mult ştacheta pe piaţa imobiliară de la noi”, spune Valentin Ilie, consultant One United Properties pentru participarea la International Property Awards 2019-2020.

One Floreasca City devine astfel primul proiect imobiliar din România deţinător al unui premiu internaţional valoros: cel mai bun proiect internaţional la categoria „dezvoltare rezidenţială sustenabilă”. One Floreasca City este o dezvoltare mixtă la intersecţia Bulevardului Mircea Eliade cu Calea Floreasca, proiect ce se integrează în strategia companiei de a dezvolta pe piaţa din România proiecte imobiliare cu funcţiune mixtă şi de regenerare urbană. One Floreasca City are o componentă rezidenţială – One Mircea Eliade, cu 247 de apartamente exclusiviste, şi o componentă office - turnul de birouri One Tower, cu 24.000 mp suprafaţă brută închiriabilă (GLA). Cele patru clădiri vor fi livrate în trimestrul 4 2020.

Premiile International Property Awards sunt dedicate profesioniştilor din domeniul proiectelor rezidenţiale şi comerciale din întreaga lume, fie că vorbim de birouri de design, arhitectură sau dezvoltatori imobiliare. Premiile sunt împărţite în regiuni care acoperă Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrală şi de Sud, Europa, Marea Britanie şi SUA, iar juriul este format din specialişti de top care acoperă toate domeniile de activitate ale categoriilor de premii. Companiile câştigătoare sunt apoi invitate să participe la o gală organizată pentru fiecare regiune în parte şi au dreptul să utilizeze logo-ul prestigioaselor distincţii în comunicarea publică şi de marketing. Fiecare premiu acordat are două niveluri: Award Winner şi 5 Stars Winner.   

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.