Dezvăluiri ULUITOARE făcute de Wikileaks: Papa ştie de existenţa extratereştrilor şi un RĂZBOI în spaţiu este foarte probabil!

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 14 octombrie 2016 8630 afişări

Pe site-ul WikiLeaks a fost făcut public un e-mail pe care preşedintele campaniei electorale a lui Hilary Clinton, John Podesta, l-a primit în august anul trecut de la Edgar D. Mitchell, unul dintre astronauţii de pe Apollo 14 şi unul dintre cei şase oameni care au ajuns pe Lună.

Dezvăluiri ULUITOARE făcute de Wikileaks: Papa ştie de existenţa extratereştrilor şi un RĂZBOI în spaţiu este foarte probabil!

Prin intermediul e-mailului s-a descoperit că cei doi doreau să aibă o conversaţie pe Skype despre potenţialul unui război în spaţiu. Mitchell şi-a avertizat cunoştinţa că formele de inteligenţă extraterestră ,,nu vor tolera nicio formă de violenţă militară pe Pământ sau în spaţiu'', scrie Descoperă.

Mitchell, care a lucrat în cadrul Tratatului pentru Prevenirea Plasării Armelor în Spaţiul Cosmic, a scris: ,,Suntem în mod clar foarte aproape de un război în spaţiu. Majoritatea sateliţilor care orbitează Pământul aparţin Statelor Unite ale Americii, Chinei şi Rusiei. Testele recente ale armelor anti-satelit nu ne scapă de îngrijorare''. ,,Poate suna ca science fiction, dar potenţialul unui război stelar este destul de real''.

Acesta a inclus linkuri în e-mail şi câteva articole despre posibilitatea unui război în spaţiu, provenite din mai multe surse.

Edgar D. Mitchell i-a mai spus lui John Podesta că Papa este "conştient" de inteligenţa extraterestră. "Colegul meu catolic Terri Mansfield ne va aduce la zi cu gradul de conştientizare a inteligenţei extraterestre a Vaticanului", potrivit Express.

CITEŞTE INTEGRAL ARTICOLUL AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wikileaks,
razboi,
extraterestri,
spatiu,
papa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.