DEZVĂLUIRI: Trump nu citeşte rapoartele serviciilor de informaţii. Cum află de fapt datele din documentele SECRETE

Autor: Alina Mihai Postat la 10 februarie 2018 57 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, nu citeşte rapoartele elaborate zilnic de serviciile de informaţii referitoare la situaţia internă şi externă, liderul de la Casa Albă cerându-le consilierilor să îi prezinte oral sinteze ale documentelor, afirmă surse citate de cotidianul The Washington Post.

DEZVĂLUIRI: Trump nu citeşte rapoartele serviciilor de informaţii. Cum află de fapt datele din documentele SECRETE

În cea mai mare parte a ultimului an, preşedintele Trump a refuzat să respecte o practică urmată de ultimii şapte predecesori: liderul american citeşte doar foarte rar rapoartele zilnice, documente care conţin cele mai importante informaţii colectate de agenţiile secrete americane din zone de interes din lume. Donald Trump a optat pentru prezentarea orală a unei sinteze a subiectelor în Biroul Oval, în loc de a citi variantele complete ale documentelor, afirmă trei oficiali citaţi de ziarul The Washington Post.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
documente,
trum,
serviciile secrete,
donald trump

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.