Dezvăluiri din „cuibul de viespi” de la Aeroportul Cluj: „Oricând poate avea loc o catastrofă”

Postat la 05 ianuarie 2016 450 afişări

Dezvăluiri din „cuibul de viespi” de la Aeroportul Cluj: „Oricând poate avea loc o catastrofă”

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj este un adevărat „cuib de viespi” şi oricând aici poate avea loc o „catastrofă”. O spune, sub protecţia anonimatului, o sursă apropiată Aeroportului Cluj. Potrivit acesteia, securitatea de la aeroport e atât de precară încât un om fără adăpost a reuşit să doarmă, timp de trei săptămâni, într-o clădire din perimetru.

Sistemul de balizaj, o „catastrofă” pe cale să se producă

Sursa Vocea Transilvaniei, care cunoaşte sistemul de balizaj instalat la Aeroportul Cluj, spune că acesta are „mari probleme”.

    „Aeroportul poate rămâne în pană cu sistemul de aterizare balizaj în orice moment. Ştiţi ce înseamnă asta când un avion e la finală să aterizeze şi e ceaţă? O catastrofă”, a declarat acesta pentru Vocea Transilvaniei.

Potrivit sursei, sistemul de mentenanţă al sistemului de balizaj a fost preluat, în prezent, de o altă firmă decât cea care l-a realizat, însă aceasta nu se poate atinge de aparatura aflată încă în garanţie. Sursa susţine că cei din departamentul tehnic al Aeroportului nu au curajul să acuze firma care a realizat sistemul de balizaj, deoarece ar fi luat „comisioane mari”.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dezvaluiri-din-cuibul-de-viespi-de-la-aeroportul-cluj-oricand-poate-avea-loc-o-catastrofa-14955155
14955155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.