Dezvăluiri despre sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial: Cum au fost maltratate danezele care au avut relaţii cu nemţi

Postat la 18 aprilie 2014 414 afişări

Femeile daneze care au avut relaţii cu soldaţii nemţi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial au fost pedepsite de către Rezistenţa daneză după încheierea războiului.

Dezvăluiri despre sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial: Cum au fost maltratate danezele care au avut relaţii cu nemţi

 După eliberarea de sub ocupaţia germană, membrii Rezistenţei daneze au urmărit femei bănuite că au avut relaţii cu nemţi în timpul războiului şi le-au pedepsit într-un mod brutal, relatează dailymail.co.uk.

O femeie care a avut o relaţie cu un neamţ în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost dezbrăcată cu forţa şi i s-au pictat pe corp mai multe zvastici.

Ura faţă de nemţi şi faţă de cei care au colaborat cu ei a dus la brutalitatea faţă de femeile care au "căzut în păcat cu duşmanul".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dezvaluiri-despre-sfarsitul-celui-de-al-doilea-razboi-mondial-cum-au-fost-maltratate-danezele-care-au-avut-relatii-cu-nemti-12489400
12489400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.