Dezvăluiri cutremurătoare de la şeful BRD: Banca a primit în 2018 cereri de poprire pentru conturile a aproape un sfert dintre clienţi

Postat la 09 aprilie 2019 230 afişări

Francois Bloch, directorul general al BRD - Groupe Société Générale, a treia bancă din România după active, a subliniat, marţi, că banca primeşte un număr mare de popriri, raportat la numărul de clienţi.

Dezvăluiri cutremurătoare de la şeful BRD: Banca a primit în 2018 cereri de poprire pentru conturile a aproape un sfert dintre clienţi

„Din vreo 3 milioane de clienţi, am primit, anul trecut, 700.000 de cereri de poprire”, a spus Bloch, marţi, în timpul unor audieri la Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii a Senatului.

 

Astfel, BRD a primit cereri de poprire a conturilor pentru 23% dintre clienţi anul trecut. Cele mai multe dintre acestea, 418.000 de popriri, au fost trimise de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), iar aproape 260.000 de popriri au provenit de la avocaţi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienti,
primire,
cereri,
banca,
brd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.