Dezastru pentru a doua cea mai puternică ţară din lume. Inevitabilul s-a produs. Este doar o chestiune de timp

Postat la 16 aprilie 2016 99 afişări

Din anunţul de săptămâna aceasta pieţele au înţeles că nu se mai poate.

Dezastru pentru a doua cea mai puternică ţară din lume. Inevitabilul s-a produs. Este doar o chestiune de timp

Din anunţul de săptămâna aceasta pieţele au înţeles că statul nu mai vrea, sau nu mai poate, să-şi ajute companiile cu probleme. Să fie acesta un semn că ploaia de defaulturi se va transforma într- o furtună a datoriei chinezeşti?

În această săptămână o altă companie chine­zească a intrat în inca­pacitate de plată, Un producător de oţel deţinut de stat. Anunţul a fost făcut după ce preşedintele ei a fost găsit mort în apartamentul său. Se presupune că a fost sinucidere. Ca şi China Railway Materials, Dong­bei are probleme cu serviciul obligaţiunilor.

Ce se va întâmpla cu a doua cea mai puternică ţară din lume

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezastru,
timp
/actualitate/dezastru-pentru-a-doua-cea-mai-puternica-tara-din-lume-inevitabilul-s-a-produs-este-doar-o-chestiune-de-timp-15260901
15260901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.