DEZASTRE PE SOSELE. Sunt aceşti oameni genul de şoferi care nu ar trebui să conducă niciodată ? - GALERIE FOTO

Autor: Andra Stroe Postat la 22 august 2018 432 afişări

Ce gesturi incalificabile fac oamenii la volan

Cu toţii am auzit cât de periculos este să stai pe telefon în timp ce şofezi, dar ce fac unii oameni la volan întrece orice imaginaţie.

VEZI AICI GALERIA FOTO 

După ce s-au trezit târziu şi nu au apucat să ia micul dejun sau să îşi aranjeze părul, două şoferiţe s-au gândit că nu e nicio problemă să îşi facă bucle sau să mănânce în timp ce conduc cu 90 km/oră.

Un alt şofer a fost văzut în timp ce cânta la trompetă, dar nici dacă ar fi fost Louis Armstrong nu ar fi avut vreo scuză pentru inconştienţa de care a dat dovadă. Şi asta nu e tot.

Un poliţist a fost fotografiat în timp ce conducea scuterul tastând pe telefon, iar şoferul unui autobuz a fost surprins citind un ghid despre lecţii de condus în timp ce îşi ducea călătorii la destinaţie. Sunt doar câteva dintre situaţiile şocante în care au fost surprinşi mai mulţi şoferi, iar  imaginile de mai jos grăiesc de la sine. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.