Deşi s-a anunţat că va fi boicotată, la conferinţa de investiţii din Riyad s-au semnat înţelegeri de zeci de MILIARDE de dolari

Postat la 25 octombrie 2018 35 afişări

La conferinţa de investiţii din Riyad s-au semnat înţelegeri economice în valoare de 56 de miliarde de dolari, a anunţat joi ministrul saudit al energiei Khalid Al-Falih.

Deşi s-a anunţat că va fi boicotată, la conferinţa de investiţii din Riyad s-au semnat înţelegeri de zeci de MILIARDE de dolari

„S-au semnat peste 25 de înţelegeri, în valoare de 56 de miliarde de dolari”, a spus Al-Falih la televiziunea de stat, adăugând că pentru cele mai multe dintre tranzacţii sunt responsabile companiile americane.

Conferinţa The Future Investment Initiative a fost boicotată de circa 40 de participanţi, în contextul asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi. Cu toate acestea, la conferinţă au fost 150 de vorbitori, de la 140 de mari companii.

Compania petrolieră de stat Aramco a anunţat 15 înţelegeri în valoare de 34 de miliarde de dolari, printre semnatari numărându-se Total, Hyundai sau Hallibutron.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conferinta,
intelegeri,
miliarde,
anunt,
semnare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.