DESCINDERI LA GARA DE NORD: Poliţiştii caută bunuri furate în canalele din zonă

Postat la 24 aprilie 2013 18 afişări

Poliţiştii bucureşteni au descins, marţi, în canalele din zona Gării de Nord din Capitală, unde ar fi ascunse bunuri care ar fi fost furate dintr-o locuinţă, oamenii străzii refuzând să iasă la suprafaţă şi aruncând cu aurolac pentru a-i opri pe anchetatori.

DESCINDERI LA GARA DE NORD: Poliţiştii caută bunuri furate în canalele din zonă

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, acţiunea este coordonată de la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în ajutorul judiciariştilor au fost chemate echipe de la SPIR, Poliţia Sectorului 3 şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Totodată, angajaţi ai Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice îi ghidează pe poliţişti prin canalele subterane. La acţiune este folosit şi un excavator, pentru decopertarea gurilor de canal din zona Gării de Nord.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/descinderi-la-gara-de-nord-politistii-cauta-bunuri-furate-in-canalele-din-zona-10790532
10790532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.