Descinderi in Portul Constanta Sud Agigea. Sunt verificate containere cu marfa

Postat la 26 mai 2011 18 afişări

Peste 120 de politisti de frontiera, vamesi si jandarmi fac joi perchezitii in Portul Constanta Sud Agigea, fiind verificate containere cu marfa, pentru a se stabili daca exista infractiuni de contrabada si evaziune fiscala, potrivit unor surse din Politie.

Actiunea declansata, joi, in Portul Constanta Sud Agigea, unde sunt verificate containere cu marfa, pentru a se stabili daca exista infractiuni de contrabada si evaziue fiscala, se va derula si pe parcursul saptamanii viitoare, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera. Purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera, Fabian Badila, a declarat ca actiunea este organizata de Politie de Frontiera, sub coordonarea Departamentului de Siguranta Publica din Ministerul Administratiei si Internelor, iar la aceasta participa politisti de frontiera, jandarmi si reprezentanti ai Autoritatii Nationale a Vamilor. El a spus ca actiunea declansata joi, in baza unor informatii ale DGIPI, Structura centrala, va continua si pe parcursul saptamanii viitoare, fiind verificate bunurile din containerele cu marfa sosite in port si documentele de insotire a marfii, in vederea combaterii evaziunii fiscale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
descinderi,
constanta,
containere,
marfa
/actualitate/descinderi-in-portul-constanta-sud-agigea-sunt-verificate-containere-cu-marfa-8286808
8286808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.