Deschide următorul capitol al inovaţiei mobile alături de noul tău Samsung Galaxy Z Fold3 5G sau Galaxy Z Flip3 5G

Postat la 25 martie 2022 62 afişări

ADVERTORIAL

Deschide următorul capitol al inovaţiei mobile alături de noul tău Samsung Galaxy Z Fold3 5G sau Galaxy Z Flip3 5G

Lumea se deschide şi tu eşti artizanul inovaţiei de mâine. Din acest motiv, meriţi un dispozitiv de încredere prin care să te conectezi, să comunici, să înveţi sau să creezi în orice moment. Meriţi mai mult decât un smartphone.

Până acum ai încercat probabil câteva telefoane, şi cu fiecare model nou ţi-ai dat seama ce îţi doreşti şi ce nu de la partenerul tău în lumea digitală. Poate chiar ai avea şi câteva cerinţe pentru cei care construiesc următorul tău smartphone.

Samsung a ascultat cerinţele utilizatorilor când a redefinit experienţa mobilă prin cea de-a treia generaţie de smartphone-uri pliabile: Galaxy Z Fold3 5G şi Galaxy Z Flip3 5G.

Artizanii inovaţiei mobile au creat pentru tine două dispozitive pregătite să te ajute să deschizi lumea în orice clipă, gândite atât pentru dimineţile tale de luni, cât şi pentru serile tale de vineri.

Dacă vrei experienţe cât mai captivante şi imersive, dar şi un partener de multitasking, Galaxy Z Fold3 este ceea ce cauţi. Cu primul suport S Pen pentru un smartphone pliabil şi cu un display Infinity Flex de 7,6 inci, noul model aduce performanţe la un nivel superior.

Dacă pentru tine stilul contează la fel de mult precum specificaţiile premium, Samsung aduce în faţa ta Galaxy Z Flip3. Se remarcă printr-un design elegant, compact, care încape perfect în buzunar, iar a treia generaţie aduce o cameră îmbunătăţită şi un ecran mai mare.

Galaxy Z Flip3 5G: şi la muncă, şi la joacă

Atunci când munceşti, dispozitivul tău ar trebui să te ajute să-ţi deblochezi potenţialul şi să îţi ofere toate instrumentele de care ai nevoie pentru o zi productivă în care vrei să ţii totul sub control.

Funcţionalitatea S Pen şi ecranul pliabil cu care vine Galaxy Z Fold3 sunt o promisiune pentru nevoile de multitasking. Ecranul principal masiv îţi permite să iei notiţe în timpul unui apel video sau să-ţi verifici notiţele şi lista de task-uri în timp ce te pui la curent cu cele mai noi e-mailuri.

Mai mult, funcţiile îmbunătăţite în Flex Mode cu care vine cea de-a treia generaţie de smartphone-uri pliabile de la Samsung îţi permit să faci mai multe în acelaşi timp.

Spre exemplu, Flex Mode îţi permite să foloseşti ecranul superior al dispozitivului pentru a participa la o videoconferinţă, în timp ce foloseşti ecranul de jos pentru verificarea notiţelor sau pentru alte funcţii. Fereastra multi-activă a lui Z Fold3 îţi va reda avantajul de a-ţi organiza mediul digital aşa cum îţi doreşti, totul pe ecranul mare al dispozitivului.

La finalul unei zile agitate vei aprecia experienţa de vizionare de tip teatru oferit de ecranul neîntrerupt Infinity Flex de 7,6 inci. Trebuie doar să accesezi conţinuturile tale preferate, să te relaxezi şi să te scufunzi în experienţa îmbunătăţită.

Pentru o călătorie digitală completă, Samsung a dezvoltat pentru tine o tehnologie de cameră sub ecran, care oferă transformă zona de vizionare într-o pânză impecabil.

Galaxy Z Fold3 vine şi cu noua tehnologie de afişare Eco aplicată ecranului, ceea ce sporeşte luminozitatea cu 29%, în timp ce reduce consumul de energie. Nu în ultimul rând, calitatea interacţiunii este dusă la următorul nivel odată cu rata de reîmprospătare adaptivă Super Smooth 120Hz.

Construit cu un design mai elegant, mai subţire şi mai uşor, Galaxy Z Fold3 este disponibil în trei culori atemporale: Phantom Black, Phantom Green şi Phantom Silver.

Galaxy Z Flip3 5G: pe stilul tău

Concentrat, dinamic, pregătit pentru orice situaţie şi cu un plus de stil – aşa este Samsung Galaxy Flip3 5G. Dacă şi tu eşti aşa, tocmai ai descoperit un adevărat dispozitiv de exprimare personală.

A treia generaţie de Galaxy Z Flip aduce un ecran principal reproiectat pentru a fi de patru ori mai mare. Mai mult, acum poţi vedea norificările fără să fie nevoie să deschizi telefonul şi poţi face cumpărături din mers, întrucât funcţia Samsung Pay a fost încorporată direct pe ecranul principal.

Dincolo de promisiunea de productivitate şi stil, Galaxy Z Flip3 te lasă să creezi exact aşa cum îţi doreşti. Camera vine cu îmbunătăţiri, iar funcţia Flex Mode a dispozitivului te lasă să faci cele mai bune selfie-uri fără să fie nevoie să-ţi foloseşti mâinile.

În acelaşi timp, poţi păstra dispozitivul pliat şi poţi realiza o fotografie rapidă sau un videoclip, chiar de pe ecranul principal. Atunci când vrei să surprinzi o clipă, un moment, este cu atât mai importantă funcţia Quick Shot, prin care poţi acţiona camera doar printr-un simplu dublu click pe tasta de pornire.

Totul se întâmplă dinamic şi uşor, întrucât Galaxy Z Flip3 vine cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz. Pe stilul tău, noul smartphone de la Samsung este pregătit şi de muncă, dar şi pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă atunci când îţi petreci timpul liber în mediul digital.

Galaxy Z Flip3 este perfect pentru relaxare şi pentru vizionarea conţinuturilor tale video preferate, iar noile boxe stereo integrate, îmbunătăţite cu Dolby Atmos®, garantează un sunet captivant, clar şi profund.

Modelul este disponibil în culori precum Cream, Green, Lavender şi Phantom Back, iar pentru cei care caută mai mult Samsung oferă şi culori exclusive, precum Gri, Roz şi Alb.

Lumea digitală arată altfel

Experienţa pliabilă pe care o aduc Galaxy Z Fold3 5G şi Galaxy Z Flip3 5G deschide noi posibilităţi pentru utilizatori.

Samsung, un lider în inovaţia mobilă, a extins parteneriatele cu alţi lideri de top, precum Google sau Microsoft, pentru a-ţi oferi acces la cât mai multe aplicaţii care se potrivesc perfect unui utilizator de ecran pliabil.

Spre exemplu, te poţi bucura de o experienţă optimizată special pentru dispozitivul tău atunci când intri într-o videoconferinţă prin Microsoft Teams. Atunci când dispozitivul este extins, poţi vizualiza o prezentare în detaliu pe ecranul complet, precum şi feţele participanţilor în partea de jos a ecranului.

Acum, te poţi bucura de o experienţă de tip desktop chiar şi când îţi verifici e-mailul prin Microsoft Outlook, întrucât ecranul extins îţi permite să citeşti un e-mail în timp ce previzualizezi altele.

În plus, Samsung s-a gândit şi la modul în care poate împuternici dezvoltatorii de aplicaţii să creeze magie digitală de oriunde. Astfel, a treia generaţie de experienţe pliabile permite modul Remote Test Lab, prin care oferă producătorilor de aplicaţii posibilitatea de a-şi testa propriile aplicaţii în timp real, de oriunde s-ar afla.

Un parteneriat pe termen lung

Parteneriatul cu următorul tău dispozitiv pliabil de la Samsung este gândit pe termen lung şi construit să reziste, pentru a răspunde mai bine nevoilor tale.

A treia generaţie de dispozitive Galaxy Z dispune de rezistenţă la apă IPX8, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îţi faci griji pentru telefonul tău atunci când eşti afară şi începe să plouă.

Noua carcasă de aluminiu Armor Aluminium aduce pentru utilizatorii Samsung cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone, iar rezistenţa este completată de cel mai dur Corning® Gorilla® Glass Victus™.

Atât Galaxy Z Fold3, cât şi Galaxy Z Flip3, includ o nouă folie de protecţie realizată din PET exetensibil şi straturi de panou optimizate pentru display. Rezultatul: un ecran principal cu 80% mai rezistent faţă de dispozitivele anterioare.

Dacă nu ai mai avut un dispozitiv pliabil şi îţi faci griji legat de rezistenţa la pliere în timp, trebuie să ştii că ambele modele au fost supuse unui test de pliere intens, verificat de Bureau Veritas, pentru a rezista la 200.000 de plieri.

Totodată, revoluţia Hideaway Hinge introdusă de Samsung prima dată pe Galaxy Z Flip îţi permite să aşezi dispozitivul pe o poziţie fixă în orice unghi prin Flex Mode. La asta se adaugă o tehnologie Sweeper îmbunătăţită, unde perii din interior sunt acum mai mici şi ajută la respingerea prafului şi a altor particule.

Preţ pe inovaţie

Este greu să pui un preţ pe inovaţie, dar Samsung aduce întreaga experienţă a celei de-a treia generaţii de dispotivie mobile Galaxy Z la cele mai bune preţuri.

Preţurile propuse de Samsung încep de la 6.799 de lei pentru modeul Samsung Galaxy Z Fold3 5G, respectiv de la 3.649 pentru Samsung Galaxy Z Flip3 5G, aşa cum se poate observa pe website-ul Samsung.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
inovatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.