Deputatul Andreea Cosma: Procurorul Negulescu m-a "paradit"

Postat la 21 februarie 2018 625 afişări

Deputatul Andreea Cosma a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, ca reacţie la afirmaţiile deputatului PMP Corneliu Bichineţ, că procurorul Mircea Negulescu a "paradit-o" în sensul că i-a distrus liniştea, cariera, viaţa şi şansa de a avea încă un copil.

Deputatul Andreea Cosma: Procurorul Negulescu m-a "paradit"

"Îl respect pe Bichineţ. Răspunsul este că Negulescu m-a «paradit» în sensul că mi-a distrus liniştea, cariera, viaţa şi şansa de a avea încă un copil. Eu eram însărcinată la momentul la care el efectua o urmărire penală în mod abuziv asupra mea. M-am folosit de mintea mea ca să fac faţă omului care mi-a distrus viaţa. O femeie deşteaptă poate să se folosească doar de mintea ei pentru a ţine cald un bărbat", a transmis, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Andreea Cosma.

Afirmaţiile deputatului Andreea Cosma vin după ce deputatul PMP, Corneliu Bichineţ, i-a cerut miercuri, de la tribuna Parlamentului, să spună ce fel de relaţie a avut cu procurorul Mircea Negulescu, exprimarea sa iscând o serie de critici în sala de plen.

„Este colega noastră aici de la PSD, care a devenit vedetă naţională, Cosma? Eset cumva aici? Vreau să ştiu până la urmă – am o nedumerire, nu masculină, nu de ordin freudian, până la urmă, acel păcătos, Portocală, care s-a dovedit şi a fi un barbat foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o?”, a declarat Corneliu Bichineţ, deputat PMP, la tribuna Parlamentului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.