Deputaţii Vîlceanu şi Pecingină afirmă că nu au fost excluşi din grupul PNL

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 octombrie 2023 24 afişări

Deputaţii Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină afirmă că nu au fost excluşi din grupul PNL, pentru că procedura invocată de liderul grupului, Gabriel Andronache, nu există.

Deputaţii Vîlceanu şi Pecingină afirmă că nu au fost excluşi din grupul PNL

„Având în vedere că până în prezent, nici eu şi nici dl. deputat Gheoirghe Pecingină, nu am părăsit grupul parlamentar şi nici nu am fost excluşi din partid, vă rog să luaţi act de faptul că adresa nr. 1328 din 10.10.2023 semnată de liderul grupului parlamentar al PNL este incorectă şi conţine informaţii neadevărate, făcând referire la o procedură de excludere din grupul parlamentar, procedură care nu există în regulamentul Camerei Deputaţilor”, afirmă Dan Vîlceanu într-o scrisoare adresată conducerii Camerei Deputaţilor.

El subliniază că singurele posibilităţi de părăsire a grupului parlamentar sunt părăsirea grupului de către un deputat sau excluderea ori demisia din partid.

Scrisoarea lui Dan Vîlceanu a fost trimisă la Comisia pentru regulament pentru formularea unui punct de vedere.

Deputaţii Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină, care au semnat la începutul lunii octombrie o sesizare depusă de USR la CCR privind pachetul fiscal asumat de Executiv, au fost excluşi din grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor „urmare a votului deputaţilor PNL prin care s-a validat procedura de excludere din grup”, potrivit unui document depus la Biroul Permanent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pecingină,
vîlceanu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.