Deputaţii s-au pronunţat asupra INTRODUCERII poligonului şi a traseului de noapte la examenul pentru permis auto

Postat la 28 februarie 2017 494 afişări

Deputaţii din Comisia de industrii au votat, marţi, un raport de respingere pentru un proiect de lege, care modifica felul în care se poate obţine permisul auto, prin introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon şi traseu pe timp de noapte.

Deputaţii s-au pronunţat asupra INTRODUCERII poligonului şi a traseului de noapte la examenul pentru permis auto

Proiectul de lege, care a fost depus în iunie 2016 de un deputat social-democrat, a fost votat în forma propusă de Senat în decembrie 2016.

Iniţiativa prevedea introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon şi traseu pe timp de noapte. Respingerea candidatului la una dintre probe presupunea reluarea întregului proces de examinare, dar nu mai devreme de 30 de zile de la ultima examinare.

Iniţiatorul, fostul deputat Florin Gheorghe, a motivat iniţierea acestui proiect de lege prin mărirea numărului de accidente de circulaţie cauzat slabei pregătiri a şoferilor, respectiv a relaxării condiţiilor de obţinere a permisului auto.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.