LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Deputaţii au respins legea care permitea parlamentarilor să aibă calitatea de comercianţi

Postat la 21 noiembrie 2018 26 afişări

Deputaţii au respins, miercuri, proiectul de lege care prevedea eliminarea incompatibilităţii funcţiilor de deputat, senator, membru al Guvernului, primar, preşedinte al Consiliului Judeţean, cu calitatea de comerciant persoană fizică.

Deputaţii au respins legea care permitea parlamentarilor să aibă calitatea de comercianţi

Deputaţii au respins proiectul privind modificarea Legii nr.161/2003 în legătură cu unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.

 

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis pe 22 ianuarie legea la CCR, iar judecătorii Curţii au decis că iniţiativa este neconstituţională în integralitatea ei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deputati,
respingere,
calitate,
lege,
comercianti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.