Deputat PNL: Măsurile pesediste nu fac decât să ne frustreze şi să ne separe şi mai mult

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 aprilie 2023 22 afişări

Partidul Naţional Liberal are mare nevoie de comunicare, spune deputatul PNL Dan Vîlceanu. Fostul secretar general al PNL a lansat, împreună cu Florin Cîţu, Forumul de Dreapta. „Măsurile pesediste nu fac decât să ne frustreze şi să ne separe şi mai mult”, adaugă el.

Deputat PNL: Măsurile pesediste nu fac decât să ne frustreze şi să ne separe şi mai mult

„Ce este Forumul de Dreapta şi de ce avem nevoie de o astfel de platformă. Partidul Naţional Liberal are mare nevoie de comunicare! De comunicare între colegi, de comunicare între partid şi membri şi de comunicare cu electoratul. Într-o perioadă în care agenda publică a fost preluată în totalitate de PSD, liberalii trebuie să lupte pentru a le arăta românilor că doar liberalismul poate crea România în care să rămânem şi să ne dezvoltăm. Economia nu poate fi decât liberală, iar măsurile pesediste nu fac decât să ne frustreze şi să ne separe şi mai mult”, scrie pe Facebook Dan Vîlceanu.

El anunţă că, împreună cu Florin Cîţu, a iniţiat Forumul de Dreapta, „un spaţiu în care toţi oamenii cu viziune de dreapta pot adera şi îşi pot exprima opinia liber”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vîlceanu,
platformă,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.