Dependenti de Internet

Postat la 29 mai 2006 1 afişăre

Timp de doua saptamani, 28 de tineri din SUA care folosesc intensiv Internetul au tinut un jurnal in care au notat toate detaliile legate de modul in care absenta acestuia le afecteaza viata de zi cu zi.

 

ESANTION:

Studiul, initiat de Yahoo! si agentia media OMD, si-a propus sa ofere o imagine despre dependenta oamenilor de e-mail, site-uri si servicii web. Suplimentar, 1.000 de persoane au completat un chestionar in acest sens. 

 

DEPENDENTA:

Jumatate dintre ei au raspuns ca nu ar rezista mai mult de 5 zile. Una dintre participantele la acest studiu a spus ca ii este dor "chiar si de a primi mesaje spam pe e-mail".

 

ALTERNATIVE:

Mai mult de trei sferturi dintre persoanele supravegheate au petrecut, in absenta Internetului, mai mult timp la telefon, uitandu-se la televizor sau citind ziare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dependenti de Internet
/actualitate/dependenti-de-internet-1006031
1006031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.