Dentons în loc de Salans. Globalizarea în avocatură

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 noiembrie 2012 25 afişări

Trei firme de avocatură - Salans, FMC şi SNR Denton - fuzionează la nivel mondial, numele noii entităţi fiind Dentons. Pe plan local, casa de avocatură Salans îşi va schimba numele.

Noua casă de avocatură va acoperi Europa, Canada, SUA, Africa, Asia Pacific şi Orientul Mijlociu şi va reuni peste 2.500 de angajaţi în 79 de locaţii din 52 de ţări.

Salans are la nivel mondial 930 de avocaţi în 20 de birouri, din 17 ţări.

Fraser Milner Casgrain LLP (FMC) este una dintre cele mai mari case de avocatură de pe piaţa canadiană, având peste 500 de angajaţi în şase birouri.

SNR Denton operează din peste 60 de filiale în întreaga lume, prin intermediul propriilor birouri, firme asociate şi alianţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dentons,
Salans,
globalizare,
avocatură
/actualitate/dentons-in-loc-de-salans-globalizarea-in-avocatura-10357818
10357818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.