Demisie în cel mai mare oraş din Canada.Primarul a recunoscut că a avut o relaţie cu o colaboratoare

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 februarie 2023 177 afişări

Demisie în cel mai mare oraş din Canada.Primarul a recunoscut că a avut o relaţie cu o colaboratoare

Primarul oraşului Toronto a demisionat, la scurt timp după ce ziarul Toronto Star a relatat că a avut o relaţie cu o fostă angajată.

John Tory, în vârstă de 68 de ani, a recunoscut relaţia într-o declaraţie prin care şi-a anunţat plecarea, spunând că aventura s-a încheiat la începutul acestui an, iar angajata a părăsit primăria, relatează The Guardian.

"Îmi pare rău şi îmi cer scuze fără rezerve locuitorilor din Toronto şi tuturor celor care au fost răniţi de acţiunile mele. Mai presus de toate, îmi cer scuze soţiei, Barb, şi familiei mele, pe care am dezamăgit-o mai mult decât oricine altcineva", a declarat vineri Tory.

Acesta a adăugat că relaţia a începutul pandemiei Covid-19 şi "s-a încheiat de comun acord la începutul acestui an". El a declarat că va colabora cu angajaţii şi cu viceprimarul Jennifer McKelvie pentru a asigura o tranziţie ordonată către o nouă administraţie.

Tory a fost ales primar în 2014, după ce i-a învins pe Doug Ford, fratele fostului primar Rob Ford, ale cărui scandaluri legate de alcool şi droguri l-au propulsat la notorietate mondială în 2013, şi pe Olivia Chow. El se afla la al treilea mandat de primar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
demisie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.