Deloitte şi Musat încasează 2 milioane de lei ca şi consultanţi pentru privatizarea CFR Marfă. Au câştigat contractul fără licitaţie

Autor: Ioan Dornescu Postat la 14 martie 2013 21 afişări

Ministerul Transporturilor a atribuit unei asocieri conduse de Deloitte un contract de 2,5 milioane lei (570.000 euro), inclusiv TVA, pentru servicii de consultanţă în procesul de privatizare a companiei CFR Marfă.

Ministerul Transporturilor a atribuit unei asocieri conduse de Deloitte un contract de 2,5 milioane lei (570.000 euro), inclusiv TVA, pentru servicii de consultanţă în procesul de privatizare a companiei CFR Marfă. Contractul a fost atribuit vineri, prin negociere, asocierii formată din Deloitte Consultanţă, Muşat & Asociaţii şi Systra, potrivit unui anunţ al instituţiei. Asocierea va furniza servicii de consultanţă pentru privatizare/asistenţă juridică, economico-financiară, tehnică, de reprezentare sau negociere pe întreaga perioada de derulare a procesului de privatizare, până la realizarea transferului dreptului de proprietate asupra acţiunilor şi decontarea tranzacţiei. Ministerul justifică alegerea procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare prin "situaţia de urgenţă extremă", survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă. Contractul a fost estimat iniţial la 3 milioane lei, fără TVA. Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anunţat la finele lunii februarie noua conducere a CFR Marfă, formată din economişti, ingineri şi jurişti, despre care a spus că nu vor avea contribuţii directe în privatizare, dar ar trebui "să mai repare ceea ce se mai poate repara" în activitatea companiei.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Deloitte,
Musat,
CFR Marfa,
consultanti
/actualitate/deloitte-si-musat-incaseaza-2-milioane-de-lei-ca-si-consultanti-pentru-privatizarea-cfr-marfa-au-castigat-contractul-fara-licitatie-10667724
10667724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.