Deichmann deschide un nou magazin în Bucureşti şi ajunge la 71 de magazine

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 mai 2015 324 afişări

Deichmann deschide un nou magazin în Bucureşti, în incinta Mega Mall Bucureşti, iar reţeaua sa ajunge la 71 de magazine în 47 de oraşe din România, dintre care 11 sunt în Bucureşti.

Deichmann deschide un nou magazin în Bucureşti şi ajunge la 71 de magazine

Retailerul german derulează o campanie promoţională între 14-17 mai.

Deichmann este prezent în 24 de ţări din Europa, precum şi în Statele Unite, cu peste 3.600 de magazine. Compania a fost înfiinţată în 1913 şi este deţinută în totalitate de familia fondatoare. Compania este lider de piaţă în comerţul european de încălţăminte cu amănuntul, având peste 36.000 de angajaţi. Sub numele Deichmann, compania operează magazine în Germania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croaţia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Cehia, Turcia şi Ungaria. De asemenea, în Elveţia magazinele poartă numele Dosenbach/Ochsner/Ochsner Sport, în Olanda cu vanHaren, în Statele Unite ale Americii sub Rack Room Shoes/Off Broadway şi în Germania cu Roland şi MyShoes.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
magazin,
Deichman,
Mega Mall,
incaltaminte
/actualitate/deichmann-deschide-un-nou-magazin-in-bucuresti-si-ajunge-la-71-de-magazine-14263401
14263401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.