Dedeman trece de 11.000 de angajaţi şi deschide un nou magazin la Slobozia în urma unei investiţii de 11 mil. euro

Autor: Bogdan Alecu Postat la 02 martie 2020 530 afişări

Dedeman trece de 11.000 de angajaţi şi deschide un nou magazin la Slobozia în urma unei investiţii de 11 mil. euro

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc şi cel mai mare jucător din retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, va deschide la sfârşitul săptămânii magazinul din Slobozia, ajungând astfel la o reţea de 51 de magazine.

Noul magazin, amplasat pe Şoseaua Brăilei, nr. 6, a fost ridicat în urma unei investiţii de circa 11 milioane de euro şi se întinde pe o suprafaţă totală de peste 39.000 mp.

Aproximativ 12.500 mp sunt ocupaţi de magazin, iar restul terenului este dedicat spaţiilor verzi, zonei de recepţie a mărfii şi parcării cu 226 de locuri.

Dedeman Slobozia are o echipă formată din 147 de angajaţi care au urmat un amplu program de pregătire.

Noul magazin va avea 45.000 de produse pentru casă şi grădină şi 84% dintre acestea provin de la producători români.

Pentru un plus de inspiraţie, magazinul este prevăzut şi cu un showroom de mobilă de 800 mp şi cu unul dedicat mobilierului de baie şi gamei de gresie şi faianţă, desfăşurat pe o suprafaţă de 570 mp.

“Fiecare magazin inaugurat reprezintă un motiv de bucurie şi de mândrie pentru noi, deoarece ne aduce cu un pas mai aproape de îndeplinirea dorinţei noastre de a fi prezenţi în toate judeţele ţării, mai accesibili pentru toţi clienţii noştri.” - Dragoş Pavăl, Preşedintele companiei Dedeman.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
dedeman,
slobozia,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.