Dedeman deschide al 29-lea magazin, al treilea inaugurat în 2012

Autor: Ioana Mihai Postat la 20 iulie 2012 75 afişări

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri, 20 iulie, magazinul din Slatina, cel de-al treilea din planul de investiţii din 2012.

Situat la mai puţin de 10 minute de centrul oraşului, pe Strada Cireaşov, ieşirea spre Piteşti, magazinul are o suprafaţă construită de peste 11.000 mp. şi dispune de 250 de locuri de parcare.

Valoarea investiţiei Dedeman din Slatina este de 10 milioane de euro, iar lucrările au fost finalizate la aproximativ trei luni de la inaugurarea magazinului din Râmnicu Vâlcea.

"Am fost capabili să obţinem rezultate bune într-un climat economic dificil şi într-o piaţă extrem de competitivă. Ne dezvoltăm în (…) şi să ne poziţionăm cât mai bine pentru viitor, atunci când economia îşi va reveni", Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.Echipa magazinului din Slatina numără 174 de angajaţi specializaţi. Oferta însumează peste 45.000 de articole din domenii precum: materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasnice şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

Dedeman are şi o serie de servicii auxiliare între care livrarea mărfurilor la domiciliu, soluţii de finanţare, consultanţă gratuită, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, retur produse. Magazinul din Slatina este cel de-al treilea inaugurat anul acesta, după spaţiile din Constanţa (al doilea magazin Dedeman din judeţ) şi Râmnicu Vâlcea şi va fi urmat de cel puţin încă o unitate, ce urmează a fi deschisă în toamnă, la Bistriţa.

Astfel, Dedeman păstrează ritmul susţinut al deschiderilor, cu 4-5 inaugurări pe an, pentru a-şi îndeplini, până în 2015, obiectivul de a deţine 45 de magazine la nivel naţional.

Pentru anul în curs, compania are ca target creşterea cifrei de afaceri cu 10% faţă de 2011, când aceasta a depăşit două miliarde de lei.

Dedeman în cifre

- 29 magazine, două centre logistice, parc auto propriu;

- peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii;

- peste 5.500 de angajaţi;

- peste 300.000 mp suprafaţă de vânzare;

- între 6.000 - 18.000 mp suprafaţa unui magazin;

Dedeman este afacerea a doi antreprenori români, fondată în 1992.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dedeman,
deschidere,
magazine
/actualitate/dedeman-deschide-al-29-lea-magazin-al-treilea-inaugurat-in-2012-9893336
9893336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.