Declaraţiile Kremlinului privind armele nucleare este "absolut inacceptabilă" - ministru ucrainean

Autor: Dorin Oancea Postat la 25 septembrie 2022 35 afişări

Declaraţiile Kremlinului privind armele nucleare este "absolut inacceptabilă" - ministru ucrainean

Declaraţiile Kremlinului privind posibila utilizare a armelor nucleare sunt "absolut inacceptabile" şi Kievul nu va ceda în faţa lor, a declarat duminică dimineaţă ministrul ucrainean de externe, Dmytro Kuleba, conform Reuters.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi alţi oficiali ruşi, inclusiv ministrul de externe Serghei Lavrov, au menţionat armele nucleare ca o opţiune în situaţii extreme.

"Declaraţiile iresponsabile ale lui Putin şi Lavrov privind posibila utilizare a armelor nucleare sunt absolut inacceptabile", a scris Kuleba pe Twitter. "Ucraina nu va ceda. Facem apel la toate puterile nucleare să se exprime acum şi să îi spună clar Rusiei că astfel de retorici pun lumea în pericol şi nu vor fi tolerate".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ucraina,
rusia,
arme nucleare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.