Declaraţie surprinzătoare: „Simona Halep a jucat doar cu versiuni inferioare ale sale”

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 iulie 2019 3380 afişări

Declaraţie surprinzătoare: „Simona Halep a jucat doar cu versiuni inferioare ale sale”

Mats Wilander, expert Eurosport şi fost câştigător de turnee de grand slam a prefaţat semifinala de la Wimbledon dintre Simona Halep şi Elina Svitolina.

„Din ce am văzut până acum, cred că meciul ar trebui să fie câştigat clar de Simona Halep”, a declarat Wilander pe postul Eurosport. „Simona Halep joacă grozav. Singura mea grijă este că nu a jucat până acum, în turneu, cu nicio adversară cu lovituri puternice. Practic, ea a jucat în fiecare rundă cu versiuni inferioare ale sale. Este uşor de anticipat contra Svitolinei, dar contra unei jucătoare ca Serene Williams lucrurile se pot complica, pentru că Serena îi va "lua" din timp în raliuri”.

În cea de-a doua semifinală a turneului de grand slam de la Wimbledon, Serena Williams o întâlneşte pe Barbara Strycova.

Pentru prezenţa în semifinale, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 662.031 de euro. În cazul unei victorii cu Svitolina, valoarea va ajunge la 1.322.937 de euro. În fine, dacă sportiva din Constanţa câştigă turneul, ea va pleca acasă cu 2.645.874 de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.