Decizie radicală luată de IKEA. CE PRODUS VA RETRAGE DE PE PIAŢĂ: "Nu putem face niciun compromis"

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 martie 2014 2963 afişări

Decizie radicală luată de IKEA. CE PRODUS VA RETRAGE DE PE PIAŢĂ: "Nu putem face niciun compromis"

IKEA a primit sesizări cu privire la faptul că există posibilitatea ca, în timpul somnului, bebeluşii sau copiii să tragă şi să îşi înfăşoare în jurul gâtului perdeaua baldachinului care acoperă patul. 

Pentru prevenirea oricărui risc de producere a unui incident, baldachinele pentru pat au fost retrase imediat din toate locaţiile IKEA din lume. Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a îndemnat clienţii care au achiziţionat baldachine pentru pat să le returneze în magazin, pentru a primi înapoi suma plătită pe produs.

Baldachinele pentru pat au fost introduse în magazinele IKEA din anul 1996 şi s-au vândut peste 2.7 milioane de bucăţi la nivel global. Produsele care au fost retrase de pe piaţă sunt următoarele: Legendarisk, setul de baldachine Minnen, Barnslig Boll, Minnen Brodyr, Himmel, Fabler, Tissla şi Klammig.

Magazinul IKEA din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/decizie-radicala-luata-de-ikea-ce-produs-va-retrage-de-pe-piata-nu-putem-face-niciun-compromis-12300075
12300075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.