Decizie de ultimă oră privind transferul contribuţiilor sociale în sarcina angajatului

Postat la 14 decembrie 2017 2667 afişări

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat în cadrul şedinţei de Guvern de joi că a pregătit o hotărâre de Guvern care să vină în ajutorul angajatorilor. În contextul volumului mare de contracte ce urmează a fi trimise către Revisal după transferul contribuţiilor sociale în sarcina angajatului, ministrul Muncii susţine că a hotărât prelungirea termenului limită.

Decizie de ultimă oră privind transferul contribuţiilor sociale în sarcina angajatului

"În ultima perioadă am avut consultări cu mediul de afaceri şi vă propun astăzi o hotărâre de Guvern prin care temrenul să fie prelungit până la 31 martie 2018. Decizia vine în sprijinul angajatorilor, încât aceştia să aibă timp să transmită toate datele. În REVISAL sunt înregistrate 5,5 mil contracte. În cadrul acestor noi modificări, în cazul contractelor nou încheiate, ele trebuie să fie transmise înainte cu o zi înainte ca angajatul să înceapă activitatea.", a declarat ministrul Muncii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.