Decizia luată de preşedintele Klaus Iohannis în legătură cu noul premier

Postat la 27 decembrie 2016 332 afişări

Decizia luată de preşedintele Klaus Iohannis în legătură cu noul premier

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut o scurtă declaraţie de presă în care a anunţat că nu acceptă propunerea PSD-ALDE pentru funcţia de premier în persoana lui Sevil Shhaideh.

"Am avut consultări cu partidele politice PSD si ALDE, care au tinut să vină împreună la consultări, mi-au propus o pe doamna Sevil Shhaideh pentru funcţia de prim mininistru. Am cântărit cu grijă argumentele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere. Vă mulţumesc.", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Coaliţia de guvernare PSD-ALDE a înaintat la consultările de săptămâna trecută propunerea ca fostul ministru al Dezvoltării Regionale în guvernul Ponta, Sevil Shhaideh, de religie musulmană, să fie desemnată ca prim-ministru al României. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.