Decathlon deschide al 8-lea magazin din România la Timişoara

Autor: Ioana Mihai Postat la 02 mai 2012 262 afişări

Reţeaua de articole sportive Decathlon, care a intrat pe piaţa românească în urmă cu cinci ani, deschide pe 17 mai al optulea magazin de pe piaţa locală, la Timişoara.

Noul magazin, cu o suprafaţă de 3.700 mp, are pe rafturi peste 5000 de articole sportive, reprezentând 60 de sporturi. Spaţiile au zone dedicate practicării sporturilor, puse gratuit la dispoziţia clienţilor.

De asemeni, magazinele Decathlon organizează evenimente sportive cu acces şi participare gratuite.Reţeaua Decathlon operează în România cele mai mari magazine de profil. În acest segment concurează şi retaileri precum Intersport, Nike, Adidas, Champion - aceştia fiind însă axaţi pe articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Decathlon,
magazin,
Timişoara
/actualitate/decathlon-deschide-al-8-lea-magazin-din-romania-la-timisoara-9587486
9587486
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.