Debenhams deschide în decembrie un nou magazin, tot în Bucureşti

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 20 noiembrie 2015 140 afişări

Infinity Group, partenerul francizorului britanic Debenhams, anunţă inaugurarea unui magazin de 1800 mp în Bucureşti în centrul comercial Plaza Romania.

Debenhams deschide în decembrie un nou magazin, tot în Bucureşti

Magazinul va reuni aproximativ 43.000 de piese vestimentare pentru femei, bărbaţi, copii, articole de lenjerie şi accesorii. Circa 100 branduri de parfumerie, machiaj şi îngrijire a pielii se poziţionează pe un spaţiu de 190 mp alocat unor case consacrate precum: Dior, Lancôme, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estée Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L’Oréal.

Philip Topham, director operaţiuni franciză la nivel internaţional în cadrul Debenhams  declară: “Clienţii din Bucureşti sunt foarte receptivi în privinţa brandului Debenhams şi a ofertei de produs. Suntem încântaţi să-i întâmpinăm într-o nouă destinaţie de shopping.”

Chris Harper, director vânzări în cadrul Infinity Group, adaugă: “Ultimele detalii sunt acum puse la punct. Ne bazăm pe o echipă formată din 45 membri.”

Inaugurarea magazinului susţine planurile Debenhams de a-şi dubla afacerile în franciză la nivel mondial, ca număr de unităţi şi ţări. Debenhams a ajuns deja pe pieţe îndepărtate şi în dezvoltare, acordând creşterii internaţionale un rol cheie în dezvoltarea multi-canal a retailerului.

Debenhams este prezent în 27 de ţări cu 240 de spaţii de vânzare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
magazin,
deschidere,
Debenhams
/actualitate/debenhams-deschide-in-decembrie-un-nou-magazin-tot-in-bucuresti-14893669
14893669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.