De vânzare: insulă călită în foc de bătălii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 octombrie 2018 187 afişări

Rămasă în istorie drept locul din care celebrul corsar şi navigator englez Sir Francis Drake a plecat în 1577 în călătoria sa în jurul lumii, o insulă din dreptul oraşului Plymouth din Anglia, Drake’s Island, îşi caută cumpărător, scrie BBC.

De vânzare: insulă călită în foc de bătălii

Proprietarii insulei care în trecut a fost folosită în apărarea oraşului de invaziile franceze şi spaniole, apoi drept închisoare, centru religios sau parc de aventură, caută un cumpărător care să o readucă în circuitul turistic, obţinând deja aprobările necesare pentru amenajarea unui hotel de lux şi a unui centru spa, cu păstrarea clădirilor istorice existente. Doritorul trebuie să plătească un preţ de 6 milioane de lire sterline.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.