De necrezut! Un turist din Mamaia a fost taxat, pe nota de plată, pentru gheaţa din pahar!

Postat la 04 august 2022 197 afişări

De necrezut! Un turist din Mamaia a fost taxat, pe nota de plată, pentru gheaţa din pahar!

Un turist din Mamaia a fost taxat şi pentru gheaţa din pahar. Pe lângă preţurile exorbitante şi condiţiile jalnice din hoteluri, cei care îşi fac vacanţa în Mamaia au parte acum de noi taxe. Traşi la răspundere, hotelierii ridică din umeri şi dau vina tot pe turişti.

În timp ce turiştii sunt taxaţi pentru gheaţa din pahare, hotelierii spun că Mamaia nu e scumpă, ci doar nu este suficient promovată.

Mulţi spun că problemele reale au început din pandemie, însă principalul argument al turiştilor pentru care evită Mamaia este, aproape la unison, unul singur: lipsa de respect şi bătaia de joc la care sunt supuşi de cei care fac „turism”.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gheata,
mamaia,
nota

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.