De la recesiune în SUA la paritatea euro cu dolarul: Predicţii economice şi financiare pentru anul acesta care nu s-au împlinit

Postat la 11 decembrie 2012 50 afişări

Predicţii precum ieşirea Greciei din zona euro, o nouă recesiune în SUA, ajungerea monedei euro la paritate cu dolarul şi aterizarea forţată a economiei chineze au dominat anul acesta discursurile analiştilor şi economiştilor dornici de publicitate.

Acestea au fost cât se poate de credibile în contextul crizei datoriilor din zona euro, a conflictelor politice din SUA şi încetinirii economiei globale, dar nu s-au împlinit, deoarece s-au axat pe trend şi mai puţin pe factorul uman, pe voinţa liderilor de a-şi proteja economiile. Dar aceasta nu înseamnă că anul viitor situaţia nu se poate schimba, poate spre rău.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
recesiune,
paritate,
dolar,
predictii
/actualitate/de-la-recesiune-in-sua-la-paritatea-euro-cu-dolarul-predictii-economice-si-financiare-pentru-anul-acesta-care-nu-s-au-implinit-10385237
10385237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.