De la fantezie la realitate. Masina lui Batman a ajuns pe strazi

Autor: Roxana Cristea Postat la 25 iulie 2011 174 afişări

Este o masina care ar bucura orice om, chiar si pe Batman. Casey Putsch, un tanar american care aspira sa devina sofer de curse si un fan infocat al lui Batman, a petrecut cinci luni pentru a crea o replica la masina lui Batman folosind de la materiale aerospatiale la diverse metale si plastice.

Piesa favorita a creatorului este insa motorul, folosit anterior la un elicopter din armata. Masina, creata dupa faimosul autovehicul din filmul Batman Returns, este inregistrata si asigurata si poate circula pe strazi.

"Foarte multe persoane intorc capul dupa masina mea", a declarat tanarul, citat de dailymail.co.uk. "As putea avea o parcare plina cu Veyron, Aventadors si McLaren si toata lumea s-ar uita la masina asta. Va spun din proprie experienta", a completat acesta.

Ceea ce uimeste insa este faptul ca tanarul nu a folosit niciun fel de schita in crearea masinii, toata proiectarea a avut-o in minte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
Batman,
fantezie
/actualitate/de-la-fantezie-la-realitate-masina-lui-batman-a-ajuns-pe-strazi-8522566
8522566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.