De la bere la telecom. Mihai Ghyka devine numarul doi in Vodafone

Postat la 07 iunie 2011 35 afişări

Mihai Ghyka, executivul care a creat brandul de bere Bergenbier, va prelua incepand cu 20 iunie 2011 pozitia de director comercial pe segmentul rezidential in cadrul Vodafone Romania, inlocuindu-l pe Karsten Wildberger, care isi va continua cariera in cadrul grupului britanic.

Anterior, Mihai Ghyka a fost presedintele si directorul general al Bergenbier Romania (fostul InBev) si a lucrat timp de peste zece ani in departamentele financiar si marketing ale aceleiasi companii, atat in Romania, cat si in regiunea Balcani. Executivul in varsta de 40 de ani a plecat de la conducerea companiei la inceputul lunii mari, dupa al doilea mandat de CEO.

"Sunt onorat sa ma alatur echipei Vodafone Romania. Am fost dintotdeauna un utilizator fidel al brand-ului Vodafone, pentru care am o mare admiratie. In procesul de recrutare, am intalnit manageri vizionari, hotarati sa continue dezvoltarea brandului si a afacerii. Sunt convins ca vom face echipa buna impreuna si vom continua sa aducem compania mai aproape de nevoile clientilor", a declarat Ghyka.

Executivul il inlocuieste pe Karsten Wildberger, care a venit la Vodafone Romania in 2006, pe pozitia de director financiar, si a fost promovat in 2008 in functia actuala, rol din care a condus toate operatiunile comerciale pe segmentul rezidential, devenind astfel numarul doi in companie si mana dreapta a CEO-ului.

"Am apreciat din plin intreaga perioada petrecuta in companie si in Romania. Sunt recunoscator ca am avut sansa sa lucrez cu o echipa extraordinara (...). Impreuna, am construit un business puternic, care va continua sa aduca valoare clientilor nostri", a spus Karster Wildberger.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
telecom,
Mihai Ghyka,
Vodafone
/actualitate/de-la-bere-la-telecom-mihai-ghyka-devine-numarul-doi-in-vodafone-8320845
8320845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.