De ce s-a sinucis Madalina Manole. Ultimele 24 de ore ale artistei

Postat la 15 iulie 2010 97 afişări

Madalina Manole s-a sinucis de ziua ei, cand apropiatii se gandeau cum sa o sarbatoreasca si ce tort sa-i cumpere la aniversare. Avea 43 de ani, un baiat de un an si o luna, un sot care o iubea, un album de lansat si concerte de sustinut pana la sfarsitul anului.

Povestea Madalinei Manole arata acum precum un puzzle din care piesele esentiale s-au pierdut. Anchetatorii spun ca a mai incercat sa se sinucida si pe 17 iunie, in timp ce unul dintre apropiati vorbeste despre prea mult paracetamol, luat din greseala in timpul unei raceli. Unii amintesc despre o viata perfecta si despre o femeie ambitioasa, frumoasa si energica. Iar altii spun povestea unei vieti izolate, a unei greutati ce apasa pe sufletul artistei si a renuntarii la prieteni. Gandul va arata cum s-au desfasurat ultimele 24 de ore din viata artistei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Madalina Manole,
sinucidere,
muzica,
cantareata
/actualitate/de-ce-s-a-sinucis-madalina-manole-ultimele-24-de-ore-ale-artistei-6563356
6563356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.