De ce poartă Vladimir Putin aceeaşi cravată în ultimele zile. Ce semnificaţie are culoarea vişiniu

Postat la 24 februarie 2022 2995 afişări

De ce poartă Vladimir Putin aceeaşi cravată în ultimele zile. Ce semnificaţie are culoarea vişiniu

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost surprins în ultimele zile purtând aceeaşi cravată, dar şi acelaşi costum.

Potrivit Daily Mail, în momentul în care Putin a anunţat că a decis invadarea Ucrainei pentru „denazificarea” statului vecin, el a purtat acelaşi costum şi aceeaşi cravată vişinie pe care le-a purtat luni, atunci când a susţinut un discurs prin care a spus că Ucraina nu are o istorie proprie şi a fost dintotdeauna parte a Rusiei.

Sursa citată interpretează această decizie a lui Putin, de a purta acelaşi costum, ca fiind o dovadă a faptului că acesta hotărâse deja să invadeze Ucraina luni, când le spunea liderilor occidentali că încă pledează pentru o rezolvare pe cale diplomatică a crizei.

Există şi voci care susţin că, de fapt, mesajul transmis joi dimineaţă de către Putin ar fi fost, de fapt, înregistrat de luni, astfel explicându-se de ce acesta poartă aceleaşi haine.

Putin a anunţat invadarea Ucrainei joi, printr-un discurs adresat poporului rus, spunând că nu îşi propune să ocupe Ucraina, ci doreşte „demilitarizarea” şi „denazificarea” ţării.

Ce reprezintă culoarea cravatei lui Vladimir Putin

Potrivit specialiştilor, vişiniul reprezintă, în principiu somptuozitatea, grandoarea, maiestuozitatea şi este foarte probabil ca Vladimir Putin să fi folosit această culoare tocmai pentru a transmite un mesaj de forţă.

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat, joi dimineaţă, o operaţiune militară în estul Ucrainei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vladimir putin,
culoare,
ucraina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.