DE CE IUBESC ROMÂNIA: Doina Cepalis, Te-Rox Prod: România are atuuri de care trebuie să se folosească în aceste vremuri de criză

Postat la 25 noiembrie 2011 52 afişări

"E greu de găsit oportunităţi în această perioadă, însă România are atuul că poate produce în condiţii optime de calitate, într-un timp rapid şi la un preţ accesibil", este de părere Doina Cepalis, proprietare Te-Rox Prod din Paşcani, fabrică producătoare de centuri de siguranţă pentru scaune de copii.

Firma condusă de Doina Cepalis a fost premiată la Gala "Campioni în Business" - organizată de Ziarul Financiar, Enterprise Investors şi BCR - pentru că a reuşit să fie una dintre companiile cele mai dinamice din Moldova, firma sa înregistrând în 2010 o cifră de afaceri de 80,8 milioane lei. Antreprenorul consideră că toate aceste atuuri fac din firmele româneşti o alternativă la firmele din China, deoarece tocmai pentru că întreaga economie globală este în criză, companiile de afară îşi fac inventarii mici, ceea ce le-ar fi imposibil prin colaborarea cu o firmă chineză.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-iubesc-romania-doina-cepalis-te-rox-prod-romania-are-atuuri-de-care-trebuie-sa-se-foloseasca-in-aceste-vremuri-de-criza-9006570
9006570
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.