De ce i-a dezamăgit Mona Lisa pe britanici?

Postat la 28 aprilie 2019 39 afişări

Capodopera "Mona Lisa", de Leonardo da Vinci, s-a situat pe primul loc în topul atracţiilor turistice supraevaluate, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, informează The Independent.

De ce i-a dezamăgit Mona Lisa pe britanici?

Potrivit sondajului, realizat de compania aeriană EasyJet, 86% dintre respondenţi au fost de părere că celebrul portret creat de Leonardo da Vinci este o veritabilă "decepţie".

Pe poziţia a doua în top s-a situat Checkpoint Charlie, fostul punct vamal dintre Berlinul de Vest şi cel de Est în timpul Războiului Rece, detestat de 84% dintre participanţii la sondaj, apoi Manneken Pis, sculptura în bronz din centrul oraşului Bruxelles, aleasă de 80% dintre britanici.

Printre atracţiile turistice din top se numără Moulin Rouge, Turnul Eiffel, muzeul Luvru din Franţa.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.