De ce e bine să pui apă în whiskey. Concluzia la care au ajuns cercetătorii

Autor: Alina Mihai Postat la 13 octombrie 2017 84 afişări

Dacă cineva vă sugerează să adăugaţi puţină apă în paharul cu whiskey, ar trebui să-i acordaţi o şansă. Veţi fi surprinşi de gustul ce vi se va dezvălui. Apa îmbunătăţeşte aroma acestei băuturi, au concluzionat cercetătorii suedezi.

De ce e bine să pui apă în whiskey. Concluzia la care au ajuns cercetătorii

Combinaţia este la prima vedere contraintuitivă, parte din motivul pentru care oamenii de ştiinţă au vrut să afle mai multe despre chimia moleculară din spatele a ceea ce se întâmplă în paharul nostru.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
whisky,
cercetatori,
apa,
bauturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.