De ce are nevoie o vopsea de particule de portelan?

Autor: Ioana Mihai Postat la 14 iulie 2011 182 afişări

Producatorul grec de vopsea, Kraft Paints lanseaza pe piata locala Kraft Brilliant cu Particule de Portelan, prima vopsea lavabila premium de uz interior de pe piata romaneasca. Principalul avantaj al acestui produs, conform reprezentantilor companiei, este ca imprumuta proprietatile portelanului, redand o culoare stralucitoare. Produsul va fi disponibil in 1.000 de nuante si culori.

Portofoliul companiei mai include vopsele, lacuri, emailuri, grunduri si tencuieli, pozitionate ca produse profesionale premium, produse profesionale. Kraft Brilliant cu Particule de Portelan este sustinut de campanie de publicitate care include un spot TV, POSM, campanie online si promotii cu premii instant. Bugetul alocat se ridica la 0,5 milioane euro.

Pentru acest an, Kraft Paints estimeaza o cifra de afaceri de 6 milioane euro, in crestere comparativ cu anul trecut, declara Nikolas Kotzias, country manager si CFO al Druckfarben Romania. Kraft Paints este parte a Druckfarben Romania, companie care detine divizia Druckfarben Inks, lider pe piata romaneasca de cerneluri si ambalaje flexibile.

Druckfarben este subsidiara locala a companiei grecesti Druckfarben Hellas. In 2006, compania a inceput constructia unei fabrici moderne in Magurele, judetul Ilfov, care are o suprafata de 5.300 mp, dintre care 3.600 mp de depozitare, si o capacitate de productie de 12.000 de tone de vopsea pe an. Fabrica, in care au fost investite 9 milioane de euro, are100 de angajati

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vopsea,
portelan,
particole
/actualitate/de-ce-are-nevoie-o-vopsea-de-particule-de-portelan-8496348
8496348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.