De ce a închis McDonald’s restaurantul de la staţia de metrou Unirii, unul dintre cele mai cunoscute din Capitală

Postat la 16 mai 2019 36792 afişări

De ce a închis McDonald’s restaurantul de la staţia de metrou Unirii, unul dintre cele mai cunoscute din Capitală

Călătorii care au trecut astăzi pe la staţia de metrou Unirea 2 au observat că restaurantul McDonald’s nu era deschis publicului.

Reprezentanţii McDonald’s România au confirmat, pentru Business Magazin, închiderea restaurantului McDonald’s din incinta staţiei de metrou Unirea. ¨Decizia de închidere a restaurantului Unirea 2 nu ne aparţine, ne-am fi dorit foarte mult să operăm în continuare acest restaurant. În măsura în care acest lucru va fi posibil, vă asigurăm că vom întreprinde toate demersurile pentru a redeschide restaurantul în cel mai scurt timp posibil.¨

 

Potrivit reprezentanţilor companiei, ¨întreaga echipă a restaurantului Unirea 2, cei 68 de colegi vor continua să lucreze pentru alte restaurante ale companiei.¨

 

McDonald’s România a obţinut în 2017 afaceri de 687 mil. lei (150 mil. euro), cu aproape 14% mai mult decât în 2016. Cu un ritm mediu de 7-8 unităţi noi anual, compania vizează pragul de 100 de restaurante în următorii ani, potrivit ZF. După cifra de afaceri obţinută în România, McDonald’s este liderul pieţei de restaurante, americanii fiind şi una dintre cele mai extinse reţele. Pe această piaţă, gigantul se bate cu alte nume străine precum KFC sau Subway, dar şi cu reţele locale precum City Grill sau La Mama.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
unire,
restaurant,
mcdonald's,
inchidere,
metrou,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.