De anul viitor, bucureştenii vor plăti IMPOZITE mai MARI pentru locuinţe sau autoturisme

Postat la 20 februarie 2019 146 afişări

Primăria Capitalei a anunţat, miercuri, că instituţia trebuie să indexeze nivelurile impozitelor din Bucureşti la rata inflaţiei, astfel că din 2020 bucureştenii vor plăti mai mult la impozite pentru locuinţe sau autoturisme.

De anul viitor, bucureştenii vor plăti IMPOZITE mai MARI pentru locuinţe sau autoturisme

„Primăria Capitalei are obligaţia legală să modifice taxele şi impozitele în funcţie de indicele de inflaţie (…) Având în vedere faptul că prevederea legală este imperativă, instituţia noastră a pus în dezbatere publică proiectul de impozite şi taxe locale pe anul 2020 ce prevede indexarea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale cu un coeficient de inflaţie de 4,6%”, se arată într-un comunicat de presă, transmis miercuri, de Primăria Capitalei.

 

Astfel, potrivit reprezentanţilor PMB, din 2010, creşterile vor fi următoarele:

 

Creşterile pentru locuinţe persoane fizice rezidenţe sunt de 4-7 lei garsonieră; 4-9 lei apartament cu 2 camere; 7-12 lei apartament cu 3 camere; 9-18 lei apartament cu 4 camere.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
impozite,
locuinte,
autoturisme,
bucuresteni,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.