David Guetta va compune imnul Euro-2016 şi va fi ambasador muzical al competiţiei din Franţa

Autor: Luminita Turcu Postat la 10 iunie 2015 37 afişări

DJ-ul şi producătorul francez David Guetta va compune imnul oficial al Campionatului European din 2016 şi va fi ambasadorul muzical al competiţiei care va avea avea locul anul viitor, în Franţa, a anunţat preşedintele UEFA, Michel Platini.

Michel Platini a făcut acest anunţ cu ocazia începerii procesului de vânzare a biletelor pentru Euro-2016.

În calitate de ambasador muzical, David Guetta va susţine un concert la 10 iunie, pe Stade de France, în debutul competiţiei fotbalistice.

David Guetta, care a concertat de mai multe ori în România, şi-a lansat cel de-al şaselea album, "Listen", în noiembrie 2014. Celelalte discuri lansate sunt "Just a Little More Love" (2001), "Guetta Blaster" (2004), "Pop Life" (2007), "One Love" (2009) şi "Nothing but the beat" (2011).

De-a lungul timpului, acesta a colaborat cu numeroşi artişti, printre care Britney Spears, Akon, Chris Willis, Kelly Rowland, Lil' Wayne, Kelis, Madonna, Kid Cudi, Estelle, Fergie, Amy Palmer, K'naan, will.i.am, LMFAO, Dane Bowers, Flo Rida şi Shakira.

David Guetta a fost de patru ori nominalizat la premiile Grammy şi a primit un astfel de trofeu pentru piesa "When Love Takes Over" (feat. Kelly Rowland), în 2010. De asemenea, la International Dance Music Awards, Guetta a fost nominalizat la 10 categorii, ieşind învingător la patru din ele - "cel mai bun producător", "cel mai bun DJ european", "cea mai bună piesă pop dance" şi "cel mai bun album". A fost desemnat cel mai bun DJ de muzică house la DJ Awards 2008.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
GUETTA,
CE
/actualitate/david-guetta-va-compune-imnul-euro-2016-si-va-fi-ambasador-muzical-al-competitiei-din-franta-14435224
14435224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.