Ce fac aceşti vameşi români când în Portul Constanţa ajunge un VAPOR cu piese LEGO din China. „Ne-am chinuit să facem toată cutia şi la final am avut o surpriză uriaşă”

Postat la 10 iunie 2015 21707 afişări

Ce fac aceşti vameşi români când în Portul Constanţa ajunge un VAPOR cu piese LEGO din China. „Ne-am chinuit să facem toată cutia şi la final am avut o surpriză uriaşă”

De o lună de zile, la vamele din România are loc un fenomen incredibil, care a fost făcut public acum.

România clandestină oferă momente hilare. În Portul Constanţa, un container cu piese lego, pe care scria „China” ca ţară de provenienţă, a fost oprit de vameşii români. Pare greu de crezut, dar oamenii legii au desfăcut mai multe cutii şi au început să asambleze piesele jocului.

Ce au descoperit la finalul a două ore de asamblat este de-a dreptul surprinzător. „Am avut o surpriză uriaşă! Am apelat şi la un copil”, ne-a declarat unul din vameşi, după cum puteţi vedea în continuare.

SURPRIZA VAMEŞILOR ROMÂNI DUPĂ CE AU ASAMBLAT 2 ORE PIESE LEGO: CE AU DESCOPERIT LA FINAL

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
constanta,
piese,
port,
portul constanta,
romani
/actualitate/ce-fac-acesti-vamesi-romani-cand-in-portul-constanta-ajunge-un-vapor-cu-piese-lego-din-china-ne-am-chinuit-sa-facem-toata-cutia-si-la-final-am-avut-o-surpriza-uriasa-14433071
14433071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.