„DEMISIA pentru o greşeală impardonabilă faţă de partid!” Dosarul Ponta poate face prima victimă: iată-l pe „marele vinovat”

Postat la 10 iunie 2015 31624 afişări

„DEMISIA pentru o greşeală impardonabilă faţă de partid!” Dosarul Ponta poate face prima victimă: iată-l pe „marele vinovat”

Partidul lui Victor Ponta a găsit marele vinovat după chemarea premierului la DNA.

Pesediştii s-au reunit într-o şedinţă a conducerii lărgite, ca să analizeze căile de urmat după chemarea lui Victor Ponta la DNA. La mijlocul şedinţei, pesediştii l-au găsit pe marele vinovat chiar printre ei. Doi lideri ai PSD s-au ridicat în picioare şi i-au cerut să plece: „Demisia!”

PRIMA MARE VICTIMĂ DUPĂ SCANDALUL PONTA: PARTIDUL I-A CERUT DEMISIA VINOVATULUI!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
dosar,
greseala,
partid,
victima,
victor ponta,
vinovat
/actualitate/demisia-pentru-o-greseala-impardonabila-fata-de-partid-dosarul-ponta-poate-face-prima-victima-iata-l-pe-marele-vinovat-14433050
14433050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.